Barça

Arthur entona el ‘mea culpa’

Penedit. El migcampista brasiler reconeix que es va equivocar anant a la festa de Neymar a París dos dies abans del clàssic de la copa del Rei, precisament el partit en què es va acabar lesionant, i es mostra agraït per l’ajuda que li va donar el club

Admetre els errors sempre dignifica. I diu molt de les persones que ho fan. Arthur Melo va entonar el mea culpa i va reconèixer que es va equivocar anant a la festa de Neymar a París dos dies abans del clàssic de copa, precisament el partit en què es va lesionar. “Crec que sí, que em vaig equivocar. A vegades l’encertes i a vegades t’equivoques. Soc prou gran per assumir les meves responsabilitats. Demano disculpes si algú es va molestar. Els meus companys m’han ajudat molt, també el cos tècnic i els dirigents, es preocupen per mi. Van parlar amb mi i els estic molt agraït.” Paraules sinceres, com el seu penediment. És dels pocs errors comesos fins ara. Perquè Arthur ha tingut una bona trajectòria al Barça. “És un somni el que estic vivint. No esperava que tot anés bé tan ràpid. Sento una gran responsabilitat perquè he de retre comptes amb aquestes expectatives que he generat. He de tenir el cap fred per seguir treballant. Per la meva edat puc seguir millorant cada dia.”

El brasiler, que va demanar fer confiança a Coutinho perquè “és un dels millors del món”, va advertir dels perills de l’Olympique recordant el que els ha passat al Madrid i al PSG i es va mostrar esperançat de poder viure una “nit màgica” avui al Camp Nou. Arthur va explicar que físicament ja està al cent per cent i que pot aguantar els 90 minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)