Barça

Com una piconadora

Youth League. Només la falta de punteria priva el Barça de sentenciar abans la classificació per als quarts de final, en què l’espera l’Olympique de Lió

barça 3 hertha 0

BARÇA:Tenas; Guillem Jaime (Rosanas, 89’), Comas (Rojas, 65’), Mingueza, Mika; Álvaro Sanz (Nico González, 89’), Ilaix (Lucas de Vega, 75’), Jandro; Konrad, Ansu (Nils, 75’) i Marqués.HERTHA BERLÍN:Klatte: Gurschke, Rekik, Baak, Kastrati (Ramic, 75’); Zografakis, Krebs, Albrecht (Michelbrink, 63’), Netz; Ngankam i Jastrzembski.GOLS:1-0 (49’) Ilaix. 2-0 (80’) Marqués. 3-0 (84’) Marqués.ÀRBITRE:Paul Tierney.T.G.:als locals Álvaro Sanz i Ilaix; i als visitants Rekik, Kastrati i Krebs.PÚBLIC:1.056 espectadors.

L’Hertha no va ser rival per al Barça, molt superior tot el matx. Només la falta d’encert en la rematada va privar els de Denis Silva de sentenciar abans la classificació per als quarts, en què els blaugrana rebran al Mini l’Olympique de Lió.

Només començar, Ansu no va obrir la llauna per culpa d’una rematada defectuosa (5’), una constant al llarg del primer temps. I és que les ocasions –de Marqués, Ansu, Konrad, Mingueza i Ilaix– no van cessar, com tampoc la falta d’encert. Però tots els mereixements van ser recompensats tot just reprendre’s el segon temps per mitjà d’Ilaix (49’). Amb el gol, el Barça es va relaxar i va patir un petit ensurt amb un xut de falta de Krebs al pal en l’única aproximació visitant. Al final, dues combinacions entre Mika i Marqués van situar el 3-0 definitiu.

Barça -
Olympique Lió
Hoffenheim - Madrid
Porto/Tottenham - Midtjylland/Man. United.
Chelsea/Montpellier - D. Zabreb
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)