Barça

Dembélé no surt d’inici però s’apunta a la festa

Recuperat. El davanter francès va tancar la golejada contra l’Olympique de Lió a les acaballes del partit després de rebre una passada de Messi i demostra que l’elongació ja està oblidada

La presència d’Ousmane Dembélé en el partit va ser una incògnita fins a l’últim moment. Valverde el va incloure en la llista, però ja havia advertit que, si no estava al cent per cent, no jugaria. No volia arriscar amb el francès, peça clau per a l’equip en el tram més decisiu de la temporada, però també un futbolista de risc muscularment. I una elongació al bíceps femoral de la cuixa esquerra que va fer-se en el partit contra el Rayo Vallecano li complicava seriosament la titularitat. El tècnic blaugrana va ser prudent i el va deixar a la banqueta per si l’equip necessitava la seva capacitat de desequilibri i velocitat en la segona meitat.

Va entrar al camp en el minut 69 per substituir Coutinho, que ja havia marcat el segon gol de la nit però que després d’un correcte primer temps començava a baixar les seves prestacions. El gol ha de servir al brasiler per recuperar el somriure i la confiança, i per retrobar-se amb el seu futbol.

Qui va sobrat de confiança, però, és Dembélé, que, com sempre, va intentar revolucionar el partit amb el seu ritme enèrgic i que al final es va sumar a la festa per tancar la maneta amb el cinquè gol després de rebre una passada de Messi. N’ha fet tres en la Champions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)