Barça

Dembélé estarà entre tres i quatre setmanes de baixa

Barça. El francès es va lesionar en el partit contra l’Olympique de Lió. Té un trencament muscular al bíceps femoral de la cuixa esquerra

Ousmane Dembélé estarà entre tres i quatre setmanes de baixa. Les proves mèdiques que se li han fet aquest matí al francès confirmen que pateix un trencament muscular al bíceps femoral de la cuixa esquerra. Dembélé es va lesionar en el partit d’ahir contra l’Olympique de Lió. El francès va sortir al terreny de joc a la segona part i va marcar el cinquè gol del Barça en el minut 86 després d’un contraatac dirigit per Messi. Dembélé va ser suplent perquè arrossegava una contractura en la mateixa zona que s’ha trencat des del partit contra el Rayo Vallecano de dissabte passat. Tant el francès com el Barça es veuen afavorits per l’aturada de seleccions que hi ha després del partit de diumenge contra el Betis, que farà que Dembélé no es perdi molts partits amb el seu club, tot i que haurà de renunciar a jugar amb la seva selecció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)