Barça

“Messi és un geni, fa coses que ningú espera i sorprèn”

Pochettino. El tècnic del Tottenham, padrí amb Vicky Losada del torneig internacional MIC, es desfà en elogis cap a l’argentí i veu el Barça com un dels grans favorits per guanyar la Champions

Mauricio Pochettino es va sumar a la riuada d’elogis que Leo Messi està rebent en les últimes hores després de la seva última exhibició en el partit contra el Betis. “El Barça té excel·lents futbolistes, extraordinaris, i després té un geni, que és Messi. Fa coses que ningú s’espera i continua sorprenent”, va dir. El tècnic del Tottenham valora especialment la regularitat mostrada pel 10 blaugrana. “El que més sorprèn es la seva consistència. Ho fa en cada partit, cada tres o quatre dies, durant els últims deu o dotze anys.” “He tingut la sort d’haver-lo vist i també l’he patit. És una pena no haver tingut un jugador com ell al meu equip”, hi va afegir Pochettino, que considera que el Barça és un dels grans favorits per guanyar la Champions. També creu que el seu Tottenham pot arribar lluny en aquesta competició. “Firmo jugar la final contra el Barça. Vaig sobrat de confiança.” Això sí, va insistir que hi ha altres equips, com per exemple el Manchester City, amb més possibilitats perquè tenen grans jugadors i perquè fa més anys que són en l’elit.

El tècnic argentí va fer aquestes declaracions durant la presentació de la 19a edició del torneig internacional MIC – Mediterranean International Cup de futbol de base i que va fer-se a la sala d’actes de CaixaBank. N’és el padrí juntament amb la futbolista del FC Barcelona Vicky Losada. Tots dos van encoratjar els participants al torneig a aprofitar l’oportunitat i l’experiència de disputar una competició de gran prestigi i amb equips importants d’arreu del món.

Losada també va aprofitar l’ocasió per qualificar de “dia històric” el que va viure diumenge al Wanda Metropolitano, on es van congregar 60.739 espectadors, el rècord d’assistència en un partit de futbol femení. “Va ser inoblidable.” La jugadora blaugrana confia que un dia podrà viure el mateix al Camp Nou. “Jo crec que el club ho posarà sobre la taula tard o d’hora. Com a culer seria un somni fet realitat. Si es pot fer, estic convençuda que la gent respondrà i que serà un partit per a la història”, va assenyalar Losada.

Torneig de referència

Com passa any rere any, el MIC se supera. El torneig se celebrarà del 17 al 21 d’abril en 35 seus de les comarques gironines, sent Peralada i Vilablareix les novetats d’aquest any. Es mantindran les xifres del 2018, amb la previsió de 900 partits jugats i 364 equips participants, de 44 països dels 5 continents. Juanjo Rovira, el director, diu que han aconseguit convertir-se en un torneig de referència. “Aquest any hem enfocat el treball a créixer en qualitat, apostant, com sempre, per no perdre el nivell competitiu. Sumem més equips estrangers i de la lliga tindrem 11 dels 20 clubs.”

Hi seran presents clubs com ara: FC Barcelona, Real Madrid, Atlético de Madrid, Espanyol, Manchester City, Manchester United, Tottenham Hotspur FC, Liverpool FC, PSG, Inter, Parma, Olympique de Marsella, FC Porto i Xhakhtar Donetsk.

Jo crec que el club ho posarà sobre la taula tard o d’hora (jugar al Camp Nou). Com a culer seria un somni fet realitat
Vicky Losada
El que més em sorprèn de Messi és la seva regularitat, la seva consistència. Ho fa en cada partit des de fa 10 o 12 anys
Mauricio Pochettino

Un impacte al territori d’11,5 milions d’euros

Segons l’estudi d’impacte econòmic del MIC 2018, encarregat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, l’edició del 2018 va generar al territori un retorn superior als 11,5 milions d’euros amb un pressupost de 2,8 milions. És a dir, per cada euro invertit per l’administració pública hi va haver un retorn al territori superior a 100 euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)