Barça

Riqui Puig, amb Catalunya

Selecció. El migcampista del Barça B completa, juntament amb Javier Puado de l’Espanyol i Pere Milla de l’Eibar, la llista de 23 jugadors per al partit del combinat català contra Veneçuela

Riqui Puig, una de les promeses del futbol català, disputarà el Catalunya-Veneçuela de dilluns que ve a Montilivi. El seleccionador català, Gerard López, el va incloure ahir en la llista de 23 futbolistes que estan cridats per jugar l’amistós de la setmana que ve. La convocatòria li arriba en una temporada en què ja ha debutat amb el primer equip del Barça. Va ser en la tornada dels setzens de final de la copa del Rei contra la Cultural Leonesa, en què va disputar 35 minuts. En la llista de Gerard López també hi són Javier Puado, de l’Espanyol, i Pere Milla, de l’Eibar, que ja havia anunciat la cessió del seu jugador. Aquests noms són els darrers a incorporar-se a la llista, després que Gerard López hagi hagut de confeccionar una nova tria després que l’Osca, el Rayo Vallecano i el Valladolid es mostressin contraris a cedir els seus jugadors catalans per al partit.

Puig, Puado i Milla s’afegeixen, doncs, a noms il·lustres com ara els de Xavi, Gerard Piqué, Sergio García i Àlex Granell, entre d’altres, que estan confirmats des de fa dies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)