El Brasil empata amb Arthur i Coutinho; Xile perd amb Vidal

Seleccions. La ‘canarinha’ empata 1-1 contra Panamà mentre que Mèxic derrota els xilens

Mala jornada d’amistosos per a Arthur Melo, Philippe Coutinho i Arturo Vidal. Els dos primers van ser titulars en l’empat del Brasil contra Panamà (1-1), en un matx disputat a Porto. La canarinha va tenir el control i Arthur va tenir alguna bona ocasió en el primer temps, però va ser Paquetá qui va avançar els de Tite. Panamà va empatar poc després amb una diana de Machado, que va aconseguir un gran resultat per a ells. En el segon temps, la canarinha va crear perill però no va estar encertada.

Per la seva banda, Arturo Vidal jugar els noranta minuts en la derrota de Xile contra Mèxic. La selecció del Tata Martino es va imposar per 3-1 en un partit en què van ser superiors. Vidal podria haver marcat amb un cop de cap, però en el segon temps, els mexicans es van imposar amb gols de Jiménez, Moreno i Lozano en tretze minuts. El gol de Xile el va fer Castillo en el 69’.