Barça

Optimisme amb De Ligt, que vol venir

Mercat. El Barça continua avançant en l’operació per fitxar el central holandès però, tot i els nous contactes amb l’Ajax, no es preveu un acord ràpid

Després de tancar ja fa dos mesos el fitxatge de Frenkie de Jong, el Barça continua treballant per fer el mateix amb el seu company a l’Ajax, el central Matthijs de Ligt, i ahir va fer un pas més perquè el central, de 19 anys, pugui vestir també de blaugrana la temporada vinent. Aprofitant la visita a Amsterdam per assistir a l’assemblea general de l’ECA, el president del Barça, Josep Maria Bartomeu, que va viatjar acompanyat del CEO, Òscar Grau, van poder mantenir nous contactes amb l’Ajax i avançar així en l’operació, que de totes maneres no es preveu que es tanqui de manera ràpida. Al club blaugrana, però, l’optimisme per incorporar un reforç que consideren prioritari i estratègic, creix, principalment perquè la voluntat del jove jugador holandès és fitxar pel Barça i poder jugar també al costat de De Jong. Precisament, el cost de De Ligt podria ser similar al de De Jong, que es va tancar en 75 milions d’euros (més 11 en variables). Tocarà negociar-ne el preu; però, tot i saber que arribar a un possible acord no serà immediat, el Barça tampoc vol que el procés del seu fitxatge s’allargui excessivament i es converteixi en una pugna amb altres clubs, com va passar amb De Jong, o en un serial d’estiu.

Altres pretendents

Amb De Jong, per qui el PSG i el Manchester City també van posar tota la carn a la graella per fitxar-lo, la competència va ser ferotge i amb De Ligt també n’hi haurà, tot i que potser menys de l’esperat. El Juventus era un dels clubs que estava en més bona situació per fitxar el central holandès, però sembla que ha llançat la tovallola davant del desig clar del jugador de vestir de blaugrana. Amb la més que probable marxa, però, de Lucas Hernández al Bayern de Munic, l’Atlético de Madrid també se suma a la lluita, i amb els 80 milions d’euros que ingressaria pel francès (la clàusula de rescissió), pot apostar també fort per De Ligt.

VOLUNTAT CLARA

De Ligt vol seguir els passos de De Jong i el Barça no vol que l’operació s’allargui gaire

COMPETÈNCIA

El Juventus es retira de la pugna però s’hi afegeix l’Atlético, que vendrà Lucas

Abidal viatja a Lisboa però Jovic no juga

X.S.

El de De Ligt no és l’únic nom que està sobre la taula de la secretaria tècnica blaugrana, que també treballa intensament per incorporar un davanter centre, amb el serbi Luka Jovic (21 anys) com un dels principals candidats. Ahir, de fet, Éric Abidal i Ramon Planes van viatjar a Lisboa per seguir en directe el duel entre Portugal i Sèrbia (1-1), però el desplaçament no va ser gaire productiu, ja que el jugador de l’Eintracht de Frankfurt, que dimecres va marcar en un amistós contra Alemanya, no va disputar ni un minut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)