Barça

El Camp Nou posa Coutinho al seu lloc

Xiulets. El polèmic gest de dimarts contra la grada passa factura al brasiler, rebut de forma molt hostil, ahir, pel públic de l’estadi

Philippe Coutinho no oblidarà fàcilment el seu golàs de fa uns dies contra el United. Un dels millors que ha marcat amb la samarreta del Barça. Tampoc oblidarà, segur, la rebuda que li va brindar ahir el Camp Nou. Vasos comunicants.

La polèmica celebració del brasiler en el partit contra els red devils després del seu gran gol li va passar, ahir, factura. Xiulat i escridassat quan va saltar a la gespa en el minut 72 de partit substituint Dembélé. El francès va marxar aplaudit tot i no haver fet un bon partit, i els aplaudiments es van transformar en crits i xiulets quan Coutinho va trepitjar la gespa. Queda palès que al públic del Camp Nou no li va agradar el seu gest de dimarts tapant-se les orelles i engegant posteriorment a dida l’afició. L’eufòria per la classificació per a les semifinals de la lliga de campions va tapar-ho tot una mica dimarts, però ahir el Camp Nou va parlar clar. Coutinho s’haurà de fer perdonar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)