Barça

Els penals deixen el juvenil A del Barça fora de la final

Youth League. Els blaugrana han anat pel davant en tot el partit però Nico i Miranda fallen des dels onze metres i el Chelsea jugarà la final contra el Porto

El desenllaç més cruel. El juvenil A del FC Barcelona ha quedat eliminat de la UEFA Youth League després de perdre en una agònica tanda de penals la semifinal contra el Chelsea en el que era la final anticipada. El duel ha acabat en empat a dos després que el Barça s’hagi avançat en dues ocasions amb un doblet d’Ansu però els anglesos han empatat, primer amb un gol de MCormick i després amb un altre de Brown quan només faltaven cinc minuts pel final.

Malgrat anar en tot moment per davant en el partit, s’ha arribat llavors a la tanda de penals i ja se sap que son una loteria. I l’equip afortunat ha estat el Chelsea després dels errors en els llançaments de Nico i Miranda. El Chelsea jugarà la final contra el Porto.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)