Barça

Klopp confirma que Salah no jugarà contra el Barça

Champions. El tècnic alemany explica que el futbolista egipci volia intentar-ho però que s’ha imposat el consells dels metges del club

L’entrenador del Liverpool, Jürgen Klopp, ha confirmat que Salah no podrà jugar contra el Barça per culpa del cop que va rebre al cap en el partit de contra el Newcastle. El davanter egipci va haver de ser retirat en llitera. “Ell vol jugar, però no pot. Si no està bé, decideix el punt de vista dels metges. El cap de setmana si que podrà jugar”, ha afirmat el tècnic alemany. Klopp ha reconegut que els espera un repte gegantí però no vol tirar la tovallola. “Suposo que abans que marquem l’estadi estarà tremolant. Però no només hem de marcar sinó evitar que ho faci el Barça i això no passa molt. Aquest es un equip increïble i ho intentarà al cent per cent. Mentre hi hagi esperança hi ha possibilitats. Jo no em rendiré.”. Lamenta, això sí, que el seu equip necessita fer quatre gols per passar i que no podrà disposar de dos dels seus millors davanters.

Sobre la possibilitat que el Barça jugui amb un 4-4-2, ha explicat que lògicament és un equip diferent però ha incidit en el factor diferencial de Messi. “A Barcelona va jugar més centrat i que quan més mal els va fer va ser després de l’1 a 0. Amb ell sempre és més difícil. Si prens riscos, et castiguen. Fins i tot amb el 3 a 0 van tenir ocasions.”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)