Barça

Van der Sar assumeix la marxa de Matthijs De Ligt

El Barça futur. L’únic dubte del director general de l’Ajax és si el central jugarà la temporada que ve a LaLiga o a la Premier League

A Amsterdam, a més de pair la dura derrota en la semifinal de la Champions, tenen molt clar que Matthis De Ligt deixarà l’Ajax quan acabi aquesta temporada. El jove defensa central, de 19 anys, apunta, com el seu company Frenkie De Jong, al Camp Nou i ahir el director general del club ajacied, Edwin Van der Sar, no va contradir aquesta possibilitat. “Em sembla que està jugant els seus últims partits a l’Ajax. Espero que li vagi molt bé i que aconsegueixi títols. Ha jugat aquí des que era un nen i marxarà a un gran club”, va manifestar en declaracions a Sky Sports després de la desfeta contra el Tottenham. El que fou porter internacional per Holanda no va gosar apostar per quin serà el nou equip de De Ligt, però sí que va deixar anar que el prometedor futbolista jugarà a LaLiga o bé a la Premier League. “Crec que se’n va a Anglaterra o a Espanya”, va dir.

L’Ajax ha xifrat el preu del traspàs de Matthijs De Ligt entre 75 i 80 milions d’euros i, ara mateix, el FC Barcelona és l’equip més ben posicionat per aconseguir la seva incorporació. De fet, aquesta mateixa setmana en la premsa anglesa es va publicar que el futbolista hauria demanat al seu agent, Mino Raiola, que rebutgés una sucosa oferta del Manchester United, de prop de 15 milions d’euros anuals. Segons aquesta informació, De Ligt considera que el club anglès no és un destí tan atractiu com ho era anys enrere.

Mino Raiola, sancionat durant tres mesos a Itàlia

El representant de Matthijs de Ligt, Mino Raiola, no podrà exercir a Itàlia durant els propers tres mesos, entre el 9 de maig i el 9 d’agost pròxims, després que la federació del país transalpí l’hagi sancionat per l’anomenat ‘Cas Scamacca’. Això vol dir que no podrà treballar amb cap club italià durant el mercat d’estiu. En cap cas, però, la sanció no afectarà les negociacions pel traspàs de De Ligt al Barça que, segons algunes informacions, començarien en les pròximes setmanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)