Barça

La directiva fa una crida a la unitat abans de decidir res

Reunió. La junta directiva del FC Barcelona ajorna tota decisió esportiva fins després de la final de la copa del Rei del dia 25 i agraeix als socis i seguidors el suport mostrat a l’equip

Ahir es va celebrar la primera reunió de la junta directiva després de l’eliminació europea a mans del Liverpool i que tant va coure en el consell directiu, els jugadors i l’afició blaugrana. Han estat diverses les persones assenyalades, entre les quals hi ha Ernesto Valverde i jugadors com ara Coutinho, xiulat en l’últim partit contra el Getafe. Durant aquests dies s’ha especulat que la desfeta a Anfield Road podria provocar que es prenguessin algunes decisions importants en l’àrea esportiva, però la junta directiva ha decidit ajornar tot moviment, traumàtic o no, fins després de la final de la copa del Rei del dia 25 a Sevilla. “La junta directiva ha decidit que ara cal concentrar tots els esforços del club en la preparació i en la consecució de la final de la copa del Rei del 25 de maig. En aquest sentit, la junta demana el màxim suport a l’equip dels socis, penyistes i aficionats, amb l’objectiu d’assolir aquest repte”, s’informa en el comunicat oficial. És una crida a la unitat perquè l’equip se centri en el gran objectiu d’aconseguir el novè doblet de la història del club. Ara bé, just després de la final contra el València, la directiva és conscient que calen alguns canvis en el primer equip i potser en alguna altra àrea. El mànager general esportiu, Pep Segura, és molt discutit i alguns directius aposten pel seu relleu. Tampoc la figura de Valverde genera consens i alguns volen un canvi, malgrat que el president Bartomeu vol que continuï. La reflexió profunda que farà la junta directiva provocarà alguns canvis rellevants en el club.

La gira només al Japó

Molt possiblement, al final a l’estiu la gira només es farà al Japó i queda descartat que vagin a la Xina. L’equip es desplaçarà a terres japoneses al juliol i durant la seva estada al país nipó s’enfrontarà al Chelsea el 23 de juliol i al Vissel Kobe d’Iniesta el dia 27 de juliol, a l’Estadi Noevir de Kobe.

NOMS

Alguns directius no estan gens satisfets amb la feina de Segura i de Valverde

El club vol que el femení tingui el màxim suport

La junta directiva va ser informada de tota la logística que s’ha preparat amb vista a la final de la Champions femenina del 18 de maig a Budapest. L’entitat vol que l’equip no estigui sol i ha ofert a socis, penyistes i aficionats la possibilitat de desplaçar-se amb l’organització d’un avió d’anada i tornada dissabte mateix, i de l’avió oficial de l’equip amb sortida dijous abans del partit i tornada diumenge. També des de la Confederació Mundial de Penyes s’ha fet una crida a les penyes per aconseguir el seu suport en aquesta final. De moment, hi ha una bona resposta de les penyes properes a l’escenari de la final. D’altra banda, es va aprovar que durant el mes de juny es posi a la venda a totes les botigues del club la samarreta de l’equip femení amb el nou disseny de la temporada 2019/20.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)