Barça

Tres renovacions més

Femení. Després d’anunciar l’ampliació del contracte del tècnic, Lluís Cortés, el Barça ha arribat a un acord amb les jugadores Aitana Bonmatí, Pamela Tajonar i Gemma Font per a la renovació

El Barça femení s’està assegurant la continuïtat de bona part de les jugadores que han permès a l’equip d’arribar a la final de la champions. Ja ha renovat Vicky Losada, Alexia Putellas, María León, Leila Ouahabi, Mariona Caldentey i l’entrenador Lluís Cortés i ahir va anunciar que ja té un acord per ampliar el vincle amb tres futbolistes més; Aitana Bonmatí, Pamela Tajonar i Gemma Font. La migcampista, de 21 anys, amplia la seva vinculació amb el Barça fins al 30 de juny del 2022, mentre que les dues porteres, que han completat el primer any com a blaugrana, signaran fins al 30 de juny del 2020.

D’altra banda, el FC Barcelona també va revelar el disseny de la samarreta única que portaran les jugadores en la final de dissabte a Budapest contra l’Olympique de Lió. La samarreta que va arribar ahir al migdia té una inscripció especial a la part superior, entre l’escut de Nike i el del FC Barcelona, amb la data del partit, els equips de la final i el nom de l’estadi i la ciutat. L’equip parteix dijous cap a Budapest.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)