Barça

Un empat amb dos gols de Messi per tancar la lliga

Punt i final. Dos gols de l’argentí han salvat un empat a dos gols a Ipurua el dia que també debuta Carles Pérez

El Barça i l’Eibar s’han repartit els punts en un partit on no semblava que els dos equips tinguessin tota la feina feta en la lliga. Els bascos, intensos, han posat en problemes al Barça, que ha sobreviscut gràcies a dos genialitats de Messi, que amb els seus dos gols ja en suma 36 en la lliga i pràcticament deixa sentenciada una nova Bota d’Or. El duel també li ha anat bé als blaugrana per mantenir ritme de competició de cara a la final de la copa del Rei, l’objectiu que es perseguia i l’altre gran noticia ha estat el debut de Carles Pérez.

Valverde ha sortit d’inici amb l’onze que possiblement farà jugar en la final de la copa del Rei si no hi ha una recuperació miraculosa de Dembélé o Coutinho. Amb Semedo al lateral i Sergi Roberto més avançat i amb Arturo Vidal al centre del camp . En els primers minuts el Barça s’ha vist superat per la intensitat de l’Eibar, que semblava que s’estigués jugant alguna cosa més en el partit. Però els equips de Mendilibar ja se sap que sempre pressionen molt amunt. Tot i això, els blaugrana s’han pogut avançar en una recuperació de Sergi Roberto però Messi s’ha entretingut massa amb la pilota als peus.

Jordan ha posat a prova Cillessen poc després amb un xut des de dins de l’àrea abans que Busquets estigués a punt de fer-se un gol en pròpia porta en una nova arribada de l’Eibar, que s’ha avançat mitjançant Ccucurella, que ha aprofitat molt bé una relliscada de Piqué dins de l’àrea i que Cillessen no ha tapat bé sota el braç. Una nova errada del central català ha estat a punt de significar el segon gol però Cillessen ha aturat la rematada de Charles.

Però el Barça ha capgirat el partit en un parell de minuts. Els que ha tardat Leo Messi en activar-se i en aprofitar dos bones passades a l’espai, en la primera d’Arturo Vidal per definir driblant el porter i en la segona, de Rakitic, per superar-lo amb una rematada de cullera suau. Semblava que s’aniria al descans amb l’avantatge blaugrana però De Blasis ha firmat l’empat amb un gran gol després d’empalmar de primeres després d’un refús en una mala sortida de Cillessen.

En el segon temps, Wague ha entrat en el lloc de Semedo, que ha rebut un cop al cap. L’Eibar ha tingut el tercer a tocar gràcies a una bona centrada per la dreta de De Blasis que ha rematat Sergi Enrich anticipant-se al seu marcador. Piqué ha respòs amb un xut creuat que ha aturat Dmitrovic i just després Malcom ha perdonat quan ho tenia tot a favor per marcar. Valverde ha reservat Busquets, que ha deixat el seu lloc a Aleñá i Rakitic s’ha situat de mig centre. El partit ha anat perdent una mica de ritme i intensitat amb el pas dels minuts. El tècnic blaugrana ho ha aprofitat per fer debutar el jove del planter Carles Pérez, que ha entrat per Malcom.

Cucurella ha fet posar les mans al cap als de l’Eibar després d’enviar als núvols una rematada franca dins de l’àrea després d’una pèrdua de Lenglet en la sortida des del darrere. Fins al final, els dos equips han gaudit de bones ocasions per marcar però sense encert i no s’ha pogut desfer l’empat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)