Barça

Valverde podrà comptar amb Coutinho i Arthur per a la final de copa

Lesionats. Els dos brasilers podran jugar contra el València. També ho podrà fer Semedo. En canvi, Dembélé no arribarà al partit de Sevilla

Després d’acabar la lliga, el Barça va començar ahir a preparar la final de copa de dissabte contra el València. Ernesto Valverde va dir, després del partit contra l’Eibar, que l’objectiu d’aquesta setmana era recuperar lesionats, i ahir va començar a rebre bones notícies. El brasiler Arthur, que havia estat baixa els dos últims partits pels problemes que fa setmanes arrossega al pubis, es va incorporar als entrenaments i podrà jugar sense problemes la final del Benito Villamarín.

Valverde també va saber que, si no hi ha cap imprevist, també podrà comptar amb Coutinho, que va haver de retirar-se del camp en el partit contra el Getafe i va ser baixa a Ipurua, per una elongació a la cuixa de la cama esquerra. Els serveis mèdics del Barça van preveure que el brasiler estaria deu dies de baixa. El jugador evoluciona bé i està previst que demà torni a entrenar-se amb el grup. Tant Arthur com Coutinho haurien de rebre l’alta mèdica divendres.

I una tercera notícia bona per a Valverde va ser que Semedo també estarà en condicions de jugar la final de copa. El portuguès va rebre un fort cop al cap en el partit contra l’Eibar. Va ser substituït a la mitja part i traslladat a un centre hospitalari de Bilbao. Va passar la nit en observació, i ahir al matí, després de superar sense problemes les proves que se li van fer, va tornar a Barcelona. Els serveis mèdics del club blaugrana creuen que no tindrà cap problema per estar a disposició de Valverde contra el València en l’últim partit de la temporada. També ho podrà estar Ter Stegen, baixa a Eibar per unes molèsties de les quals ja s’ha recuperat. El porter alemany, però, veurà el partit des de la banqueta perquè Cillessen és el porter de la copa.

Valverde recuperarà molts lesionats, però no tots. El tècnic ja sabia que ni Rafinha, ni Luis Suárez podrien arribar a la final de copa. Tampoc podrà comptar ni amb Kevin Prince Boateng, que té molèsties en un genoll, ni amb Dembélé. El davanter francès es va lesionar contra el Celta a Balaídos. Es va fer, només començar el partit, un trencament al bíceps femoral de la cuixa dreta. El davanter ha passat diferents proves en els últims dies que han deixat clar que encara necessita un mínim de deu dies més per estar del tot recuperat, així que aquell partit contra el Celta va ser l’últim del francès aquesta temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)