Barça

Ludovit Reis, reforç per al filial

Barça. El conjunt blaugrana ha anunciat l’arribada del migcampista del Groningen, pel qual pagarà 3,25 milions d’euros

El Barça ja ha començat a executar la seva planificació de cara al curs vinent i aquest matí ha anunciat l’arribada de Ludovit Reis (Haarlem, Països Baixos, 2000), per qui ha pagat 3,25 milions d’euros al Groningen amb la intenció de que pugui reforçar el filial la temporada vinent.

Reis, que va aterrar ahir a Barcelona i ja ha superat el reconeixement mèdic, signa per tres temporades i tindrà una clàusula de rescissió de 100 milions d’euros.

Internacional sub’19 amb la selecció holandesa, és un migcampista amb un desplegament important, paparra sense la pilota, capaç de pressionar i, encara que sense grans ornaments, correcte amb la pilota. Encara que només té 18 anys, assumeix el repte del Barça havent disputat ja 50 partits oficials amb la samarreta del Groningen, club d’on va sortir Virgil van Dijk i on també va jugar Luis Suárez, en la que va ser la seva primera experiència al futbol europeu abans de signar per l’Ajax.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)