Barça

El protagonista

Leo Messi

Immers en la tristesa

Dies difícils per a l’estat emocional de Leo Messi. Qui el coneix bé sap que no està per a gaires bromes. Un ésser brutalment competitiu com ell no tolera la derrota. No conviu bé amb el fracàs. És una cosa genètica. No li agrada perdre ni en els entrenaments. Imaginin el terrabastall mental que li genera perdre dos títols de la manera que s’han perdut en les últimes setmanes. El d’ahir, segurament, és conseqüència del desastre de Liverpool. Són vasos comunicants. El Barça viu en estat de depressió permanent des del dia d’Anfield. Messi també. Ni la Creu de Sant Jordi ni la Bota d’Or 2019 serveixen d’atenuant. Messi està trist. Volia aixecar la Champions al Wanda i no podrà ser. Està tocat. Volia aixecar almenys el doblet al Benito Villamarín i tampoc va produir-se la fotografia.

El seu rostre quan va haver de recollir a la llotja presidencial el trofeu com a subcampions de copa ho diu tot. La imatge parlava per si mateixa. Decepció. Tristesa. Amargor. Un capità abatut. El Barça ha tingut el triplet a les mans i acabarà la temporada amb l’únic consol del títol de lliga. Massa poc quan has tingut la glòria tan a prop.

Messi va ser l’únic anhel de vida ahir del Barça en atac. L’únic capaç de generar perill contra la porteria del València. Massa sol. Res que no se sabés abans del partit. Sense Suárez i Dembélé, Messi va quedar com un illot perdut enmig de l’oceà. Ni Coutinho, ni Sergi Roberto ni Malcom van ser bons socis. Tot i així, si el Barça va tenir alguna mínima possibilitat de forçar la pròrroga va ser gràcies a ell. L’únic gol del Barça, naturalment, va sortir de les seves botes. Gol en el minut 72. Atent en el refús després d’una rematada de cap de Lenglet per donar vida al Barça. Murri. Abans ja havia avisat amb una rematada al pal i en el primer temps va fer lluir Jaume Domènech amb un xut des de la frontal. Massa sol. Massa trist. Ara arriba la copa Amèrica i si això ho ha d’aixecar l’Argentina...

80
intervencions
3
pilotes recuperades
13
pilotes perdudes
8
rematades
1
gol Dades facilitades per Carles Domènech. La TdT a Catalunya Ràdio
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)