Barça

El Barça fa oficial el traspàs d’André Gomes a l’Everton

Mercat. El club anglès pagarà 25 milions d’euros més variables

El FC Barcelona ha fet oficial aquest vespre el traspàs del portuguès André Gomes a l’Everton, l’equip on ha jugat com a cedit aquesta temporada. El club anglès pagarà 25 milions d’euros, més variables. L’acord entre les dues entitats s’ha estat treballant en les últimes setmanes i ha comptat molt la voluntat del jugador que, tot i tenir una altra oferta per part del West Ham, s’ha estimat més continuar a Goodison Park.

En el comunicat, el Barça ha expressat el seu agraïment a André Gomes “pel seu compromís i la seva dedicació” i li ha desitjat “molta sort i èxits” en el futur. En la temporada 2016/17 el migcampista portuguès va signar pel FC Barcelona un contracte fins el curs 2020/21. Procedia del València, que va rebre 35 milions d’euros més 20 en variables pel seu traspàs. D’aquests 20 milions, 4,5 els havia de rebre en els tres últims anys i, per tant, no es faran efectius. En total, el Barça ha amortitzat 23,7 milions i li falten 15,8 per amortitzar, per la qual cosa el traspàs anunciat ahir li fa obtenir un benefici net de 9 milions més variables.

André Gomes va jugar 78 partits en dues temporades com a blaugrana, abans de marxar cedit a l’Everton

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)