Barça

De Ligt s’entrena amb l’Ajax

Mercat. L’oferta de 50 milions de la Juventus no satisfà el club holandès, tot i que fa un any havia acordat verbalment amb el jugador que el deixaria marxar per aquesta quantitat

Matthijs de Ligt va tornar ahir als entrenaments amb l’Ajax. Tot i els rumors sobre el seu acord amb la Juventus, el jugador, de 19 anys, per qui també està interessat el FC Barcelona, es va exercitat al costat dels seus companys. Les negociacions entre els dos clubs s’han estancat després que els italians oferissin 50 milions d’euros pel futbolista, una quantitat que, segons ha publicat el diari De Telegraaf, l’Ajax considera molt baixa. De Ligt i l’equip d’Amsterdam van arribar a un pacte verbal l’estiu passat, segons el qual el defensa tindria llibertat per a anar-se’n a un altre club si oferien per ell entre 45 i 50 milions d’euros, però la direcció de l’Ajax considera ara que aquesta quantitat és insuficient. “Hi ha acords entre Matthijs i l’Ajax”, ha advertit a De Telegraaf el representant de De Ligt, Mino Raiola que, per altra banda, ha negat la possibilitat de portar el cas als tribunals perquè l’equip holandès cedeixi. Mentrestant, De Ligt espera que tots dos clubs concloguin el traspàs abans de dissabte, quan l’Ajax es traslladarà a Àustria per començar la pretemporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)