Barça

‘Le jour de joie est arrivé’

Griezmann es vestirà avui per primera vegada de blaugrana i viurà la seva primera compareixença pública a l’Auditori 1899

El francès va arribar ahir al vespre a Barcelona i es va mostrar molt feliç

Antoine Griezmann ja se sent jugador del Barça. Ahir va ser acollit en territori blaugrana amb la clàssica sessió de fotos, que ara es fa a la botiga, com dies enrere va passar amb Neto i amb Frenkie de Jong. En el cas del davanter francès, però, el club ha dedicat més esforços que amb el porter brasiler i el migcampista holandès per fer lluir la seva arribada. Potser perquè és un futbolista top, potser perquè, tot i ser un futbolista top, la il·lusió que ha generat entre el barcelonisme és, per dir-ho suaument, limitada.

Per això s’entén que, a darrera hora de divendres, el Barça fes públiques les primeres paraules de Griezmann com a jugador blaugrana en un emotiu vídeo en el qual, a més de sentir-se la veu del jugador, se’l veu córrer en solitari per un camí rural. “El meu pare em va ensenyar, de petit, que els trens no passen una sola vegada. Ha arribat el moment d’acceptar el repte d’un nou destí”, arrenca manifestant el davanter francès, amb una eloqüent aclucada d’ull al no al Barça que, ara fa un any, va etzibar des del controvertit documental titulat La decisió. “Finalment, els nostres camins s’ajunten. Defensaré la samarreta del Barça amb entrega i compromís”, continua dient, en una declaració dirigida directament al cor dels culers. “És el nostre moment, aquest és el nostre camí”, remata.

Griezmann va arribar a la terminal de vols privats de l’aeroport del Prat ahir, a tres quarts de vuit a la tarda, procedent d’Eivissa, on ha passat els seus últims dies de vacances, i a primera hora de la nit es va fotografiar a la botiga del Camp Nou. “Soc molt feliç, vinc amb molta il·lusió i desitjant conèixer els meus nous companys”, va manifestar als mitjans del club. “Tinc molt bona relació amb en Sam (Umtiti) i l’Ousmane (Dembelé). Ja tinc ganes de retrobar-los i de passar una bona estona amb ells”, va comentar també. Sobre Leo Messi, no va amagar la il·lusió que té de compartir el dia a dia, en els entrenaments. “Jugar al seu costat em suposa una alegria increïble”, hi va afegir. L’etapa que enceta en el FC Barcelona suposa per a Antoine Griezmman tot un repte. “Vull guanyar-ho tot. La lliga, la copa i la Champions són objectius del club i ara també meus. Tant de bo pugui ajudar a fer encara més gran el Barça”, va comentar en aquest sentit. “Em diverteixo fora i dins del camp. Tant de bo porti alegria als companys i a l’afició i que gaudim plegats”, va concloure.

El primer dia

Avui serà el seu primer gran dia de joia com a futbolista blaugrana. Al matí coneixerà una bona part dels seus nous companys perquè passarà les proves mèdiques prèvies a l’inici de la pretemporada. I a la tarda, a un quart de set, signarà el contracte que l’unirà al Barça durant les cinc pròximes temporades a la llotja President Suñol. Tot seguit, es posarà davant els fotògrafs a la platea de la primera graderia de l’estadi. No podrà trepitjar la gespa de l’estadi perquè durant aquests dies s’està canviant i quan es vesteixi de blaugrana per primera vegada no mostrarà el dorsal que lluirà la temporada que ve –el seu habitual número 7 encara el porta Coutinho–. Finalment, a dos quarts de vuit, a l’Auditori 1899, tindrà lloc la seva presentació davant dels mitjans de comunicació i la primera roda de premsa com a jugador del Barça.

Em diverteixo fora i dins del camp. Tant de bo pugui portar aquesta alegria als companys i a l’afició i que gaudim plegats
Tinc ganes de veure com és Messi en el dia a dia, en els entrenaments. Jugar al seu costat em suposa una alegria increïble
Vull guanyar-ho tot amb el Barça. La lliga, la copa i la Champions League són objectius del club i ara també meus

Decebut amb l’Atlético, segons el seu advocat

Griezmann està molt decebut amb la posició de l’Atlético de Madrid després que s’hagi fet oficial el seu fitxatge pel FC Barcelona. Ho va revelar ahir, en unes declaracions a L’Equipe el seu advocat, Sevan Karian, el mateix que divendres va dipositar els 120 milions de la seva clàusula de rescissió. “L’Antoine està molt decebut per l’actitud de l’Atlético i dels seus dirigents, que actuen amb una mala fe al·lucinant i comuniquen el contrari del que li van dir en privat”, va etzibar. Davant la possibilitat que el club madrileny emprengui, com va anunciar, accions legals, Karian no es va mossegar la llengua: “Que facin el que els sembli convenient, nosaltres farem el mateix si és necessari.” L’advocat va concloure assegurant que, ara mateix, Griezmann només pensa a celebrar el nou capítol de la seva carrera que acaba d’encetar.

L’agent de Coutinho acusa el Barça de doble discurs

En declaracions a RMC Sport, un dels agents de Philippe Coutinho, Kia Joorabchian, va acusar ahir el Barça de tenir un doble discurs en relació amb la situació del brasiler. “Pep Segura i el president Bartomeu em van dir que Coutinho no estava en venda (...). Per això vam decidir no mirar el mercat i no l’hem ofert a altres clubs”, va indicar, abans d’acusar el representant del Barça a l’Amèrica del Sud, André Cury, de pressionar perquè el jugador sigui inclòs en la transferència de Neymar al PSG. “Coutinho no té cap oferta d’un altre club perquè respectem la decisió del Barcelona, però ells no respecten la paraula que ens van donar. (...) Han de dir la veritat! I si volen que Coutinho marxi, ho han de dir”, va sentenciar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)