Barça

Tret de sortida al nou curs

Revisions mèdiques. La plantilla blaugrana inicia aquest matí el tercer projecte d’Ernesto Valverde amb les corresponents proves físiques. Els nous fitxatges s’incorporen a partir de demà

“Em sento com Steve McQueen a la pel·lícula La gran evasió. Quan ho estic a punt d’aconseguir se m’escapa. Però tinc ganes de tornar a jugar i enfrontar-me de nou a aquesta situació”, explicava Valverde després de l’eliminació contra el Liverpool, una patacada que va marcar la seva segona temporada al Barça, com ho va fer també la derrota contra el Roma en la primera. Però mastegada i païda la decepció, que va estar a punt de costar el càrrec al tècnic, avui el Barça inicia el tercer projecte amb el de Viandar de la Vera al capdavant de l’equip.

Tot i que no serà fins demà que comencin els entrenaments, les revisions mèdiques d’aquest matí suposaran el tret de sortida de la temporada del vigent campió de lliga, que, això sí, viu turmentat per recuperar el tron europeu i alçar de nou “esa copa tan linda”, una Champions que se li resisteix al Barça des de l’any 2015. Per això, el club s’ha gratat la butxaca amb la incorporació de dos jugadors diferencials com Griezmann i De Jong, si bé encara es preveuen alguns moviments en un mercat de fitxatges que ha marcat, i marcarà, l’actualitat de l’estiu. Mentre es resol el cas Neymar i les possibles sortides la plantilla haurà d’anar preparant una temporada que es preveu llarga –l’estiu que ve hi ha Eurocopa i altra vegada copa Amèrica–: ho farà a Barcelona i al Japó, on marxarà el 20 de juliol per disputar dos partits contra el Chelsea i el Vissel Kobe, i als Estats Units.

INICI

A les nou del matí, els jugadors disponibles estan citats per passar les proves físiques

DEL FILIAL

Iñaki Peña, Oriol Busquets, Riqui Puig, Collado i Carles Pérez, els jugadors del B

GIRA ASIÀTICA

El dissabte que ve l’equip marxarà cap al Japó, on disputarà dos partits amistosos

Griezmann, De Jong i Neto, a partir de demà

Catorze jugadors del primer equip –Ter Stegen, Semedo, Piqué, Rakitic, Busquets, Todibo, Dembélé, Rafinha, Malcom, Lenglet, Jordi Alba, Sergi Roberto, Aleñá i Umtiti– i cinc del filial –Iñaki Peña, Oriol Busquets, Collado, Riqui Puig i Carles Pérez– estan citats aquest matí a partir de les nou del matí per passar les corresponents proves físiques i mèdiques i donar el tret de sortida a la temporada 2019/20. No els caldrà assistir a la ciutat esportiva fins demà, data d’inici del primer entrenament, això sí, a Griezmann, De Jong i Neto, els tres fitxatges que ha realitzat fins ara el conjunt blaugrana i que ja van passar la revisió mèdica recentment.

Així, en total, el tècnic Ernesto Valverde podrà comptar amb el gros de la plantilla ja des del primer dia, mentre que Messi, Suárez, Arturo Vidal, Arthur i Coutinho, els futbolistes que han participat en la copa Amèrica, s’aniran incorporant progressivament a la pretemporada de l’equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)