Barça

El retorn de Víctor Valdés, a prop

Barça. L’exporter té damunt la taula la proposta del club de dirigir el juvenil A

Víctor Valdés té la porta oberta per tornar al Barça. Retorn a casa, ara com a tècnic de la Masia. L’exporter blaugrana té una oferta del club per agafar el relleu de Denis Silva i ser l’entrenador del juvenil A aquesta pròxima temporada. Valdés, que se’n va anar del Camp Nou el 2014 per començar una nova aventura en el futbol anglès a les files del Manchester United, en un adeu poc lluït i marcat per una greu lesió, tornaria al club cinc anys després.

Valdés va defensar la porteria del Barça durant dotze temporades i va guanyar sis lligues, dues copes del Rei, tres Champions, sis supercopes d’Espanya, dues supercopes d’Europa i dos mundials de clubs.

Aquesta última temporada ha guanyat la copa de Campions juvenil de la Comunitat de Madrid amb el Moratalaz, després d’imposar-se al Real Madrid en la gran final. El mateix Bartomeu ja havia donat alguna pista del possible retorn el dia de la presentació de De Jong.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)