Barça

Polèmica a Eindhoven

Juvenil A.Víctor Valdés refusa que el seu equip disputi el tercer i quart lloc a l’Otten Cup per “salvaguardar la salut dels meus joves jugadors” i assumeix tota la responsabilitat de la decisió

Víctor Valdés sempre ha tingut caràcter. Això el va perjudicar en alguna moment de la seva carrera però també el va ajudar moltíssim. Com a entrenador, sembla ser que també té les coses molt clares. I en l’Otten Cup ha quedat demostrat. És la competició a quatre que han jugat enguany els equips juvenils del PSV (amfitrió), de l’Inter de Milà, de l’Everton i del Barça. Doncs bé, Valdés ha refusat disputar el partit pel tercer i quart lloc i n’ha explicat els motius. “ “La meva decisió està basada en salvaguardar la salut dels meus joves jugadors ja que no estem conformes amb l’organització pel que fa al temps de descans entre partit i partit.”, assenyala en un comunicat, on es fa responsable de la decisió i de les conseqüències que pugui tenir.

Des del club, li han donat suport, també a través d’un comunicat. “El Barça no ha disputat el tercer i quart lloc de la Otten Cup pel fet que l’elevat número de jugadors lesionats per la intensitat del torneig feien impossible presentar un equip en condicions sense posar en risc la salut dels esportistes.”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)