Barça

Messi aspira al gol de l’any

Nominat. El golàs que va fer al Villamarín al mes de març, superant Pau López per dalt amb un toc suau, situa l’argentí entre els finalistes del trofeu Puskas, que s’entregarà el 23 de setembre

El gol que Leo Messi va clavar al camp del Real Betis, el 17 de març passat, elevant la pilota suaument sobre el porter, Pau López, és un dels deu seleccionats per la FIFA per guanyar el trofeu Puskas al millor gol de l’any, que s’entregarà en la gala que tindrà lloc el pròxim dilluns 23 de setembre, a Milà. Messi va protagonitzar aquell dia una de les seves actuacions estel·lars, signant un hat-trick que va tombar l’equip andalús (1-4 al final del partit).

Els altres nou candidats al millor gol de l’any són el brasiler Matheus Cunha, el suec Zlatan Ibrahimovic, la camerunesa Ajara Nchout, l’italià Fabio Quagliarella, el colombià Juan Fernando Quintero, la nord-americana Amy Rodriguez, la nord-irlandesa Billie Simpson, l’hongarès Daniel Zosiri i l’anglès Andros Towsend.

La votació pública que determinarà la concessió del trofeu Puskas va començar ahir mateix, a les tres de la tarda. El procés de votació, obert a tothom al lloc web de la FIFA, es tancarà el diumenge 1 de setembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)