Barça

Neymar calla, Dembélé altera

El silenci de Neymar Jr. i l’actitud d’Ousmane esgoten la paciència a can Barça

El club està molest amb el francès; ahir tensa trobada Abidal-Sissoko

El Barça viu atrapat entre dos universos. Dues realitats paral·leles que des de l’òptica exclusiva del talent enamoren i brillen amb llum pròpia, però que alhora són dues bombes de rellotgeria constants. Tot pot passar en l’univers Neymar i l’univers Dembélé. Mai hi ha calma. Dos jugadors especials, diferents, determinants en el pla futbolístic, però que també ho poden fer explotar tot en qualsevol moment, sense previ avís. El risc d’acabar arrossegat per un forat negre és inherent a tot el que engloba la figura d’aquests dos futbolistes. Risc permanent.

Neymar i Dembélé. Dembélé i Neymar. Màgia en estat pur i alhora dos noms capaços d’esgotar la paciència a qualsevol. Esgota el serial Neymar i esgota el caràcter rebel de Dembélé. Ahir, capítol important en l’expedient del francès, arran del malestar que ha generat en el club la seva actitud després de la lesió patida a San Mamés. Éric Abidal es va reunir ahir amb el representant del futbolista per traslladar-li que al club no li ha agradat gens el comportament d’Ousmane en tot aquest afer. El jugador va notar unes molèsties a Bilbao en el debut de lliga i malgrat tot va decidir fer un viatge aquell cap de setmana, no fent cas a la petició dels serveis mèdics del club, que volien fer-li més proves. Dilluns va tornar. El resultat ja el coneixen: lesió important al bíceps femoral i cinc setmanes de baixa. Baixa important i falta greu.

Els mals hàbits de Dembélé fa temps que porten de corcoll el Barça, però aquesta gota ha fet vessar el got. Éric Abidal va tenir una tensa reunió amb Moussa Sissoko. La trobada va durar prop d’una hora i mitja i, segons va avançar el programa Tot Costa, de Catalunya Ràdio, hi va haver moments de certa crispació entre el secretari tècnic i l’agent del jugador. Crisi interna. Decepció generalitzada.

Soroll amb Dembélé i soroll amb Neymar. El brasiler continua sense parlar públicament. El Barça espera aquest gest abans de llançar-se a fer l’ofensiva final. Ho considera un moviment guanyador, però, per ara, llei del silenci. Sí que hi ha hagut alguna picada d’ullet des de l’entorn de Neymar en les darreres hores via xarxes socials, però el jugador continua muts i a la gàbia. El Barça ho interpreta com un clar símptoma que el jugador no vol tancar-se cap porta. Si no és Barcelona, serà Madrid o Torí. Neymar vol sortir tant sí com no de París i el Real Madrid i el Juventus també han mogut fitxa en les darreres hores.

Neymar sospira per jugar al Camp Nou, però si no s’obre aquesta porta sap que les del Bernabéu són obertes. L’etern somni de Florentino. El Barça continua ferm en la nova proposta de la cessió. Dos anys amb opció de compra obligatòria el 2021. El Madrid paga ara. Fins i tot sona ara el nom de Luka Modric dins l’operació. També ha transcendit, segons una informació de La Sexta, que la petició del jugador seria cobrar 35 milions d’euros anuals i un contracte de cinc anys.

A poc més d’una setmana per al tancament del mercat, tot obert. Demà, PSG-Tolosa (21 h), amb l’ambient calent a París.

CRISI INTERNA

Abidal transmet a l’agent de Dembélé l’enuig del club per la seva actitud rebel
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)