Barça

Valverde: “Em preocupa més el Betis que Neymar”

Roda de premsa. Ernesto Valverde

Ernesto Valverde ha atès aquesta tarda els mitjans de comunicació en la prèvia del partit contra el Betis que el Barça disputarà demà al Camp Nou (21 h). El tècnic ha parlat de Neymar, Dembélé, Messi i altres noms propis. També ha valorat lògicament la visita d’un Betis que la temporada passada ja va ser capaç de guanyar al Camp Nou.

“Cada vegada que ens trobem immersos dins una finestra de mercat hi ha expectació amb certs jugadors. Neymar és un d’aquests jugadors. Però està en un altre club. Nosaltres ens hem de preocupar més del Betis que no de Neymar”, assegura. Valverde no vol distraccions. La derrota a San Mamés obliga a no fallar contra l’equip de Rubi: “Guanyar els tres punts és una obligació”.

“No tinc res a comentar públicament. No vull parlar massa d’aquest tema. Han passat altres coses altres anys i crec que sempre es fa la bola una mica massa grossa”, afirma respecte el cas Dembélé i la reunió tensa que van tenir ahir Abidal i l’agent Moussa Sissoko.

Pel que fa a Messi, res de córrer riscos: “No canviarem el pla que tenim amb Messi. No donarem un pas enrere. Si no està al 100% no jugarà”, admet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)