Barça

“Era un dia important per a Griezmann i ha respost”

Ernesto Valverde Entrenador del Barça

Valverde es va mostrar molt satisfet amb la resposta davant l’adversitat que van ensenyar els seus jugadors, que es van sobreposar al gol encaixat amb el record de la derrota a Bilbao. El tècnic va repartir elogis a tort i a dret però molt especialment a Griezmann, el protagonista del partit amb un doblet. “Era un dia important per ell, hi havia moltes baixes i ha respost amb garanties, ha estat tota l’estona en el partit”, va afirmar el tècnic, que va lloar la feina col·lectiva del conjunt: “L’entrada al partit ha estat bona, això és fonamental per nosaltres. Hem rebut el gol en una jugada aïllada i ho hem acusat, però ens hem recuperat i a base d’insistir hem tirat el partit endavant.”

Valverde, això sí, va mostrar una petita preocupació pels gols encaixats (tres en els dos partits de lliga): “Ens fan gols amb poques arribades, i a més són golassos, però crec que és una qüestió d’insistir perquè el ritme de joc que imposem és alt.”

Valverde també va valorar el debut d’Ansu Fati i l’aportació de Carles Pérez: “De la mateixa manera que no mirem l’edat dels jugadors quan són veterans, tampoc ho fem amb els joves. Ansu és un jugador amb desimboltura, velocitat i que corre a l’espai. A Carles [Pérez], a diferència del curs passat, enguany se’l veu molt més fet.”

PREOCUPACIÓ

“Ens fan gols amb poques arribades, però crec que és una qüestió d’insistir”

JOVES

“No mirem l’edat quan són veterans i tampoc ho fem quan són joves”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)