Barça

L’assemblea, el 6 d’octubre

Barça. La junta directiva convoca els socis compromissaris coincidint amb el partit contra el Sevilla. Hauran de ratificar la retirada de les medalles a Francisco Franco

La junta directiva del Barça es va reunir a les instal·lacions del club i va decidir que l’assemblea de compromissaris se celebri el dia 6 d’octubre, al Palau Blaugrana, a partir de les tres de la tarda. Aquell dia, l’equip d’Ernesto Valverde s’enfronta al Sevilla.

No es preveu una assemblea calenta perquè no hi ha punts conflictius a tractar, com sí que va ser l’any passat el del canvi d’escut, un punt que va acabar sent retirat de l’ordre del dia per la directiva. Aquest any, a banda d’aprovar el balanç econòmic de la passada temporada i aprovar el pressupost de l’actual, destaca la ratificació per l’assemblea de la decisió que va prendre la junta directiva el mes de febrer passat de retirar les medalles i distincions que tenia Francisco Franco.

Seran 4.529 els socis compromissaris convocats per participar en l’assemblea.

La junta també va decidir potenciar l’àrea de metodologia que dirigeix Paco Seirul·lo i va ser informada de l’obertura els pròxims dies de la Barça Store de Canaletes al número 124 de la Rambla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)