Barça

“Ney ho va fer tot per tornar”

Luis Suárez. El davanter uruguaià assegura que, per respecte, mentre van durar les negociacions que podien fer tornar Neymar al Barça no es va comunicar amb el brasiler

En declaracions a Fox Sports Radio, Luis Suárez va parlar sobre el fracassat retorn de Neymar al FC Barcelona, que ha estat el serial d’aquest estiu. “Ney va decidir que tornar al Barça era el millor per a ell i va fer tots els possibles per aconseguir-ho”, va confirmar l’uruguaià. El grup de WhatsApp que comparteix amb Messi i Neymar també va ser protagonista de l’entrevista. “Parlem de tant en tant. Últimament no ho fèiem gaire. Ara, que està tot més tranquil, hem tornat a xatejar. El moment era complicat, per tot el que va viure Neymar. Respectem el seu espai i el seu temps”, va confessar. Sobre Antoine Griezmann, el dorsal 9 blaugrana va ser molt clar: “El vam rebre de la millor manera. Demostrant-li que el vestidor del Barça és molt humil. És difícil arribar-hi, però qui ho fa veu que tots som iguals i que ningú es creu millor que ningú.” Quant a Messi, Luis Suárez va assegurar que s’entenen només amb una mirada. “Fa molt que juguem junts. Ens entenem d’allò més bé. Quan ell l’agafa, jo arrenco per una banda sol i sé on la posarà... I ell sap que jo hi aniré.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)