Barça

Un espectacle a l’altura del millor futbolista de tots els temps

‘Messi 10’. L’ambiciós muntatge del Cirque du Soleil sobre Leo Messi s’estrenarà mundialment el 10 d’octubre al parc del Fòrum de Barcelona

El circ i Leo Messi units en una sola proposta. Ahir es van donar a conèixer els primers detalls de l’espectacle que el Cirque du Soleil ha preparat sobre el millor futbolista de la història, que s’estrenarà al parc del Fòrum el pròxim dijous 10 d’octubre. La data no és casual i apareix escrita a l’esquena del capità del Barça cada cop que es posa la samarreta de joc: el dia 10 del mes 10. I el lloc on es representarà el xou per primera vegada tampoc no ha estat triat a l’atzar. Barcelona serà, a més, l’única ciutat del territori espanyol on es podrà veure Messi 10. Tot i això, el productor executiu de l’espectacle, Matías Liceaga, assegura que “pot agradar a qualsevol amant del futbol, de qualsevol equip”.

Liceaga convoca, doncs, tots els aficionats, inclosos els del Real Madrid, a veure “un xou inspirador i interactiu, que proclama que s’ha de treballar dur i destaca la riquesa dels valors universals de l’esport”. Leo Messi es farà present, se’l sentirà i se’l veurà “sense imitadors”. Com un partit de futbol, durarà noranta minuts, amb dues parts de 45, hi haurà humor –el clown, que interpretarà un àrbitre, és el figuerenc Mateo Amieva– i música: des de Rosalía a Los Fabulosos Cadillacs, passant per la playlist del mateix Messi.

El 10 blaugrana encara no ha vist l’espectacle però ha estat implicat en el seu procés creatiu. “Ens hem reunit amb ell i hi ha tingut una participació molt activa, amb un parell de recomanacions. Ha volgut que quedi clar el suport que ha rebut per part de la seva família”, va revelar el productor executiu de Messi 10. Quan encara falta la confirmació oficial, res no fa pensar que el millor futbolista del món no assistirà a l’estrena del pròxim 10 d’octubre.

Muntatge gegant

Per a la construcció d’un muntatge tan colossal com aquest ha calgut transportar 267 tones d’equipament distribuïdes en 23 contenidors marítims, que van arribar a Barcelona durant els primers dies d’agost, des de Montreal. El Cirque du Soleil ha dissenyat un escenari que reimagina un estadi de futbol, amb una estructura gegantina de 41 metres de llarg per 14 d’ample. Hi haurà dues pantalles d’alta definició de 2,4 metres d’alt i onze de llarg cadascuna, que projectaran 1.25 milions de píxels. El públic quedarà situat en dues graderies, una a cada costat de l’escenari, i interactuarà amb l’espectacle, ajudant a crear la sensació de celebració i rivalitat pròpies d’un partit. Apareixeran en escena 47 artistes, que tindran un centenar de tècnics al darrere. L’espectacle més gran, dedicat al més gran.

L’espectacle pot agradar a qualsevol aficionat al futbol, al marge de quin sigui el seu equip
Matías Liceaga
PRODUCTOR EXECUTIU
Ens hem reunit amb Messi durant el procés de creació i hi ha tingut una participació activa. Ha fet un parell de recomanacions

El Messi del dia

Unes hores abans de cada funció, els aficionats que assisteixin a l’espectacle dedicat a Messi podran gaudir del Messi10 Challenge LaLiga, una zona temàtica on tota la família tindrà l’oportunitat de dur a terme diferents activitats emulant el talent del futbolista argentí. A més, el participant que acumuli més punts en cada jornada serà coronat com a “Messi del dia” i viurà una experiència exclusiva durant l’espectacle.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)