El Barça goleja el València en la gran nit d’Ansu Fati

Lliga. Els de Valverde no fallen i en un molt bon partit s’imposen als de Celades amb un gol del jove de 16 anys, titular, un altre de De Jong, que es va estrenar, un de Piqué i dos de Luis Suárez

Amb quatre punts de nou i amb l’ensopegada de l’Atlético de Madrid, el Barça no podia fallar en el retorn a la lliga després de l’aturada de seleccions. I no ho ha fet. En un molt bon partit ha golejat el València (5-2) en una nit que serà recordada, sobretot, per l’aparició d’Ansu Fati en l’equip titular i pel que la jove perla de 16 anys ha estat capaç de fer en només set minuts. Ell ha obert el marcador als dos minuts i ha assistit De Jong en el segon. L’holandès s’ha estrenat com a golejador blaugrana.

El València ha retallat distàncies mitjançant Gameiro però en la segona meitat el Barça ha tancat el partit ben aviat amb el tercer gol de Piqué, que ha recollit el refús de Cillessen, que s’ha empassat un xut llunyà de Griezmann. També ha reaparegut Luis Suárez, que en la primera pilota que ha tocat, ja l’ha enviat a dins per fer el quart. Xut molt ben ajustat al pal. L’uruguaià també ha estat l’autor del cinquè. Amb el partit ja a punt de finalitzar, els valencians han maquillat el resultat amb un segon gol.