Barça

“A la champions has de competir tots els dies i totes les hores”

Valverde en 9 frases

UN PARTIT DIFÍCIL: “Espero un gran ambient com el que sempre hi ha en aquest estadi i amb un rival de nivell, amb opcions en la Bundesliga i en la champions. És un plat fort i una bona pedra de toc per provar-nos.”.

JUGARÀ MESSI?: “Ho decidirem demà. No teníem clar si arribava però en els últims entrenaments ha estat bé. Ha tingut una gran evolució.”.

EL FENOMEN ANSU FATI: “No he parlat molt amb ell, més enllà de coses tàctiques. Parlaré amb ell, per suposat, però també cal donar-li aire. Ho hem de portar amb normalitat malgrat que es excepcional el que està vivint amb 16 anys. Si juga no ho farà per batre cap rècord sinó per necessitats de l’equip. Estem encantats.”.

EL PERILL DE LA CHAMPIONS: “Un mal dia en champions i estàs fora. Els errors es paguen molt car. Has de competir tots els dies i totes les hores. Tots tenim molta il·lusió en aquesta competició.”.

ELS ÚLTIMS FRACASSOS EUROPEUS: “Quan perds el que has de fer és tornar-te a aixecar. Això ja és passat. Demà torna a començar la champions i gràcia del futbol és que sempre et dona una altre oportunitat.”.

HA NECESSITAT FER FEINA PSICOLÒGICA?: “No he necessitat treballar psicològicament amb l’equip. Només hem perdut dos partits en dos anys, però ens han costat la classificació.”.

PACO ALCÁCER: “Alcácer és un gran jugador i ho està demostrant. Pot jugar amb regularitat i s’ho està guanyant. És un equip que li va bé. És un avantatge que el coneguem però també ens coneix ell a nosaltres.”.

LUIS SUÁREZ I LA SEVA SEQUERA FORA DE CASA A EUROPA: “És un jugador molt insistent. Ha estat molt a prop del gol en molts partits, a Manchester una rematada seva que entrava va tocar-la un defensa. Ell ho seguirà intentant i a veure si marca i no cal que em torneu a preguntar per això.”.

ELS PARTITS A DOMICILI: “Hem de millorar fora de casa, si. Quan portem més partits podem mirar si hi ha alguna tendència.”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)