Barça

Tot esperant Dembélé

Recuperació. El francès va fer part de l’entrenament d’ahir amb el grup i podria entrar en la convocatòria de Valverde per al duel de Granada

El Barça va tornar ahir a la feina després del partit contra el Borussia Dortmund i del dia de descans que va donar Ernesto Valverde a la plantilla. Amb Iñaki Peña, Morer, Araujo, Collado, Riqui Puig, Saverio i Carles Pérez del filial blaugrana i Ansu Fati del juvenil. I amb la bona notícia que Ousmane Dembélé ja va fer bona part de l’entrenament amb el grup. L’extrem francès encadena quatre partits –Betis, Osasuna, València i Borussia Dortmund– sense entrar en la convocatòria després de la lesió muscular que es va fer a San Mamés. El rebombori que va generar aquella lesió ja s’ha diluït, Dembélé podria rebre l’alta mèdica avui mateix i demà formar part de l’expedició del Barça per al duel contra el Granada al Nuevo Los Cármenes. La paraula i la decisió, a tres bandes: els serveis mèdics del club, el jugador i Ernesto Valverde.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)