Barça

Valdés, protagonista

Junta directiva. Després de la reunió, el portaveu, Josep Vives, diu que l’exporter no ha sortit per la porta del darrere del club. També espera que Dembélé no sigui sancionat

El nom de Víctor Valdés va centrar la roda de premsa del portaveu del FC Barcelona, Josep Vives, posterior a la reunió de la junta directiva. Vives va explicar que l’acomiadament de l’exporter “és una decisió tècnica” i defensa que Valdés no ha sortit per la porta del darrere. “Discrepem que hagi sortit per la porta del darrere. Els últims mites han sortit molt bé i només cal posar exemples com els de Xavi, Iniesta i Puyol.”

Vives va confirmar que el club ha presentat al·legacions a les targetes vermelles que van veure diumenge Dembélé i Araújo. “Entenem que les expulsions no són justes, i per això hem presentat al·legacions. Confiem que el comitè ens donarà la raó. Entenem que Dembélé no va expressar cap menyspreu a l’àrbitre i creiem que no mereix cap sanció”, va dir Vives.

També es va parlar de la supercopa, que es podria jugar a l’Aràbia Saudita, un país on les dones, per exemple, no poden anar al futbol. “Triar una seu és facultat de qui organitza, la responsabilitat és de la federació espanyola. Si parlem sobre l’Aràbia Saudita, des de la fundació fa temps que hi treballem i hem estat un dels motors perquè la dona s’incorpori al món de l’esport”, va explicar el portaveu, que va ser clar quan se li va preguntar per com reaccionarà el club davant la sentència de l’1 d’octubre. “Sempre hem dit que estem a favor del dret a decidir, del referèndum i en contra de la presó preventiva, com també de la judicialització de la política. Creiem en el diàleg, i aquesta continua sent la nostra posició”, va explicar Vives, que no creu que sigui una contradicció anar a jugar un partit benèfic a Cartagena, on el seu Parlament autonòmic ha votat a favor de l’aplicació de l’article 155 a Catalunya.

Pel que fa a la reunió, Vives va mostrar la satisfacció de la junta pel desenvolupament de l’assemblea de compromissaris, i va explicar que continuaran treballant perquè es pugui fer servir el vot electrònic “amb garanties”. També va informar d’una campanya per la qual els socis poden comprar la samarreta del Barça amb un 40% de descompte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)