Barça

Arthur: dues ‘costellades’, 21.700 km i 26 hores de vol

Internacionals. El brasiler, un dels destacats contra l’Inter i el Sevilla, assumeix el regal enverinat de Tite. Ell i Wagué són els blaugrana que més lluny viatjaran en aquesta segona aturada per seleccions

El Brasil juga demà (14 h) a Singapur contra el Senegal de Moussa Wagué i repetirà a la mateixa ciutat només tres dies després contra Nigèria. Dues costellades de la canarinha en territori asiàtic per fer caixa en ple mes d’octubre. O el que és el mateix, una pallissa física per a Arthur Melo, Casemiro i Militão, a les portes del clàssic, per jugar dos amistosos a l’altra punta del món. Regal enverinat de Tite. Uns 21.700 quilòmetres i unes 26 hores de vol entre anar i tornar.

Tots tres ja van haver de viatjar als Estats Units en l’anterior aturada per seleccions del mes de setembre –aleshores també Vinicius–, per jugar dos amistosos contra Colòmbia i el Perú. En el cas d’Arthur, aquell viatge transoceànic va ser per jugar només 90 minuts contra Colòmbia. Molts quilòmetres també aleshores per hora i mitja de futbol en un partit també del tot intranscendent.

Arthur, que va tenir participació directa en dos dels quatre gols del Barça contra el Sevilla i que contra l’Inter va ser l’home del partit amb més intervencions (105) i el migcampista que més pilotes va recuperar (8), és el blaugrana que més mal parat surt en aquesta nova aturada per compromisos internacionals. Ell és un dels onze futbolistes de la primera plantilla que no es podran entrenar aquests dies a les ordres de Valverde, abans de les visites a Ipurua i Praga, i abans del Barça-Madrid.

Respecte a l’anterior aturada de seleccions, cauen Alba i Umtiti i entren Rakitic i Vidal. El xilè també té pack d’amistosos, però en el seu cas ha tingut sort i els partits contra Colòmbia i Guinea seran a prop, a l’estadi José Rico Pérez d’Alacant.

El primer blaugrana a entrar en joc serà Ter Stegen, en l’amistós que Alemanya juga avui a Dortmund contra l’Argentina (20.45 h). Busquets és l’únic blaugrana convocat per Robert Moreno per als partits de classificació per a l’Eurocopa del 2020 que Espanya jugarà contra Noruega (dia 12) i contra Suècia (dia 15). Griezmann i Lenglet també tenen doble cita contra Islàndia (dia 11) i Turquia (dia 14). Semedo té partits de classificació amb Portugal contra Luxemburg i Ucraïna els mateixos dies que França, i De Jong té taula reservada contra Irlanda del Nord (demà) i Bielorússia (dia 13). Rakitic jugarà demà contra Hongria i tres dies després l’espera la Gal·les de Bale. Todibo, que repetirà com a titular a Ipurua per la baixa de Piqué, té doble amistós a Marbella amb la sub-20 de França contra Noruega i Suècia.

L’altre nom propi és el de Carles Pérez, un dels destacats d’aquest Barça en aquest inici de curs. Ell i Cuenca, del filial, tenen cita a Còrdova i Pogdorica contra Alemanya (demà) i Montenegro (dia 15).

LA DADA

11
blaugrana
del primer equip, citats. Més Carles Pérez i Jorge Cuenca, del filial, amb la sub-21.

EL PRIMER

Ter Stegen obrirà el foc avui a Dortmund en l’amistós contra l’Argentina
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)