Barça

Dembélé, ni a Ipurua ni contra el Real Madrid

Dos partits de sanció. El Comitè de Competició confirma el càstig que s’intuïa de dos partits per a l’internacional francès i el Barça esgotarà totes les possibilitats presentant recurs a Apel·lació

Ousmane Dembélé no jugarà el Barça-Madrid del 26 d’octubre al Camp Nou. Serà així sempre que no hi hagi una hipotètica rebaixa de la sanció del Comitè d’Apel·lació, certament poc probable ara mateix tenint en compte els precedents recents, però per la qual el Barça lluitarà fins al final. El Comitè de Competició va fer públic ahir el càstig al futbolista francès després de la targeta vermella directa vista en l’últim partit contra el Sevilla. La seva desconsideració a l’àrbitre del comitè valencià Mateu Lahoz –“Ets molt dolent, molt dolent!”– li ha suposat finalment una sanció de dos partits. Era un secret de domini públic. Ara ja és oficial. Dembélé serà baixa contra l’Eibar a Ipurua, en el primer partit després de l’aturada per seleccions i serà baixa també en el clàssic de la següent jornada de lliga.

El comitè ha aplicat l’article 117 del codi disciplinari i també ha multat el club amb 700 euros de sanció i 600 euros al mateix Ousmane Dembélé en aplicació de l’article 52.

El Barça, a través d’un comunicat al seu web oficial, ja ha avisat que intentarà rebaixar la sanció presentant recurs davant d’Apel·lació. Recurs per rebaixar la sanció a Dembélé i recurs també per intentar deixar en no res la vermella vista pel central Ronald Araujo. Ells dos i també Gerard Piqué, que contra el Sevilla va veure la cinquena targeta groga en només vuit partits oficials de lliga i ha de complir cicle, no viatjaran a Ipurua.

Dels últims set clàssics, quatre sense Dembélé

El Barça-Madrid del dia 26 no serà el primer clàssic que es perdrà Ousmane Dembélé. De fet, serà el quart des que va aterrar a Barcelona. En la seva primera temporada al club, el francès ja va veure des de la grada els dos clàssics de lliga per lesió i també es va perdre un dels quatre clàssics que van jugar-se la temporada passada entre lliga i copa. Va participar en els dos de la lliga (16 minuts en el 5-1 al Camp Nou i 78 minuts en el 0-1 al Bernabéu) i també va jugar el partit de tornada de l’eliminatòria del torneig del KO (75 minuts en el 0-3 al Bernabéu). El partit d’anada no el va jugar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)