Barça

Pluja de targetes en aquest inici de campionat

21 grogues i 3 vermelles. Preocupació en el Barça per les moltes amonestacions vistes en només vuit jornades de lliga, gairebé el doble que la temporada anterior en aquest punt

Ni Gerard Piqué, ni Ousmane Dembélé, ni Ronald Araujo. Cap dels tres viatjarà el dissabte dia 19 a Ipurua en el pròxim compromís de lliga. El recital de targetes de Mateu Lahoz en l’últim Barça-Sevilla ha fet posar la lupa en la llaga. El Barça està sent certament castigat arbitralment en aquest inici de campionat. La dada espanta: en només vuit jornades de lliga l’equip d’Ernesto Valverde ha vist ni més ni menys que 21 targetes grogues i ha patit també tres expulsions, dues per vermella directa (Dembélé i Araujo contra el Sevilla) i una altra per doble amonestació (Lenglet contra el Getafe).

Especialment sagnant és el tema de Gerard Piqué, que surt gairebé a targeta per partit. El central català complirà cicle de targetes contra l’Eibar, però de retruc la seva presència en el Barça-Madrid està garantida. Piqué, que en la temporada 18/19 va veure 6 targetes grogues en tota la lliga, ja n’ha vist 5 ara en les vuit primeres jornades. També n’ha vist 2 a Europa en només dos partits, contra el Dortmund i l’Inter. En la lliga és per ara el futbolista més amonestat de primera divisió juntament amb Wakaso (Alavés) i Germán Sánchez (Granada), amb 5 cartolines els tres futbolistes.

En la comparació, crida l’atenció que la temporada passada, en aquest mateix punt, el Barça havia vist 8 targetes grogues menys i havia patit només una expulsió. És a dir, un total de 13 grogues i 1 vermella. Curiosament l’expulsió va ser per a Clément Lenglet, repetidor ara, per aquell cop de colze a Pere Pons en el Barça-Girona.

Piqué 5 grogues
Baixa contra l’Eibar
Sergi Roberto 3
Busquets 3
*A dues de la suspensió
Luis Suárez 2
Lenglet 2
Semedo 1
Jordi Alba 1
Junior Firpo 1
De Jong 1
Dembélé 1
Griezmann 1
Lenglet 1 vermella
Va ser baixa contra el Sevilla
Araujo 1 vermella
Baixa contra l’Eibar
Dembélé 1 vermella
Baixa contra l’Eibar i el Madrid

LA DADA

El Barça ha vist 21 grogues i ha patit 3 expulsions. El curs passat, força menys: 13+1
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)