Barça

Un dia especial per a Ansu

Bones notícies. El davanter del planter del Barça debuta amb la selecció espanyola sub-21 en el triomf contra Montenegro i es fa públic que és un dels vint aspirants a guanyar el Golden Boy

El d’ahir va ser un altre dia inoblidable en la vida d’Ansu Fati. Va debutar amb la selecció espanyola sub-21 després d’haver-se fet en un lloc en la llista reemplaçant Carles Pérez. Fati va entrar al camp en el minut 79, quan el marcador ja era favorable a la sub-21 espanyola per 0 a 2 gràcies als gols de Buñuel i Cucurella, precisament el jugador que va deixar el camp per donar entrada a Ansu. En els pocs minuts que va tenir, va ser objecte d’un possible penal i va estar a punt de marcar després d’una bona jugada personal. El seu xut, després d’un gran retall, el va enviar a córner el porter.

Per altra banda, també es va conèixer que Ansu Fati és entre els finalistes per endur-se el Golden Boy, el guardó que lliura el diari esportiu italià Tuttosport i que acredita el millor jugador jove de l’any. En aquesta edició, els nominats han de ser jugadors nascuts del 1999 cap amunt (màxim 20 anys d’edat). Competirà pel premi amb Alphonso Davies (Bayern de Munic), Donnarumma (AC Milan), De Ligt (Juventus), Phil Foden (Manchester City), Matteo Guendouzi (Arsenal), Erling Haland (RB Salzburg), Kai Havertz (Bayer Leverkusen), Joao Felix (Atlético), Dejan Joveljic (Eintracht Frankfurt), Moise Kean (Everton), Kang-in Lee (València), Andrij Oleksijovyc (Valladolid), Danyell Malen (PSV Eindhoven), Mason Mount (Chelsea), Rodrygo (Real Madrid), Jadon Sancho (Borussia Dortmund), Ferran Torres (València), Vinicius Jr. (Real Madrid) i Nicolo Zaniolo (Roma). El guardó es lliurarà el 16 de desembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)