Barça

“Messi és un geni del futbol”

Jindrich Trpisovsky. L’entrenador de l’Slavia de Praga es desfà en elogis cap a l’argentí i el Barça, però es mostra segur de poder aconseguir un resultat positiu. “Si no ho pensés, faria jugar el partit a les nostres dones”, diu

Després d’empatar a Milà i de caure contra el Borussia Dortmund a Praga, l’Slavia, el rival en teoria més fluix del grup, s’enfronta a un Barça en clara ascensió. El seu entrenador, Jindrich Trpisovsky, creu que tenen possibilitats d’aconseguir avui alguna cosa positiva. “Tenim oportunitats si juguem com ho sabem fer a casa. Si no ho pensés així, faria que juguessin les nostres dones. Espero sorprendre el Barça amb el que està preparant la nostra afició i amb les ganes dels nostres jugadors”, deia ahir el tècnic txec, que es va desfer en elogis cap a Leo Messi, autor d’un hat-trick contra el Viktoria Plzen en el Sinobo Stadium. “Aquell partit el vaig veure per la televisió perquè no hi havia entrades. Per a aquest tinc una entrada de privilegi. Messi és un geni del futbol. Ja he comentat amb els meus jugadors que qui el pugui aturat serà immortal”, deia l’entrenador de l’Slavia, que es va mostrar admirador d’altres jugadors blaugrana. “Admiro a Piqué, Messi i Busquets, els que han jugat al Barça de Guardiola. En aquella època, va ser l’equip més dominant, amb Xavi i la resta. Sempre pensava com podia jugar contra aquell equip.” Trpisovsky, que va dir que el Barça ha millorat molt amb Griezmann i De Jong, va fer broma, dient que serà ell qui es quedarà la samarreta de Messi perquè no es barallin els seus jugadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)