Barça

“Estic content perquè ara ningú pot dir res de Griezmann”

Prèvia Slavia-Barça. Roda de premsa de Clément Lenglet

Clément Lenglet va ser un dels noms destacats de la victòria del Barça a Ipurua d’aquest passat cap de setmana. Seva va ser l’assistència en el 0-1 de Griezmann. Avui el central francès ha estat l’encarregat de parlar en la roda de premsa prèvia al partit de demà a Praga entre l’Slavia i el Barça. Això és el que ha comentat Lenglet:

El seu bon estat de forma

“A nivell personal em trobo molt còmode. L’any passat, de fet, ja vaig fer un bon any, considero. Tinc 24 anys i molt marge per créixer encara més. L’objectiu és aquest”.

Sobre l’absència d’Umtiti

“Samu té un fort cop al genoll. Els metges han considerat que el millor era que no viatgés i això és tot. No crec que sigui res greu. Contra l’Eibar va fer un gran partit després de molt de temps fora i això ens reconforta”.

Griezmann i el trident

“No hi ha cas Griezmann. Ja ho vaig dir quan vaig estar amb la selecció i després del seu bon partit contra l’Eibar em reafirmo. Va fer un gran gol i va marcar tot el trident. Estem tots contents. Jo també. Ningú pot dir res sobre Griezmann ara”.

Sobre l’Slavia de Praga

“Patirem segur, però tenim el nostre pla. És un equip que té talent i un gran poder ofensiu. Els hi agrada atacar. Ja van fer-ho bé contra l’Inter i el Dortmund. Estem avisats en aquest sentit. Tenim molt respecte al nostre rival com sempre”.

Com veu a l’equip?

Estem millor que al principi de temporada. No encaixem tants gols com abans i venim de fer un gran partit a Ipurua. La línia a seguir és aquesta”.

Millora defensiva

“Estem millor també físicament i això ajuda en defensa. També estem millor a nivell individual. Aquest és el camí. Contra l’Slavia serà un partit exigent i aquesta millora defensiva s’ha de ratificar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)