Barça

Lenglet: “Per guanyar títols hem de ser forts en defensa”

Més forts. L’equip d’Ernesto Valverde només ha encaixat dos gols en els últims cinc partits que ha jugat, tots guanyats. Ter Stegen n’havia rebut nou en els sis anteriors

Una de les claus de la millora del Barça en els últims partits és el rendiment defensiu de l’equip. Els blaugrana han encaixat només dos gols en els últims cinc partits, en què han sumat quinze punts. Abans de la ratxa de victòries, havien encaixat nou gols en sis partits. Un dels fixos en la defensa del Barça és Clément Lenglet, que dona les claus d’aquesta millora. “Estem millor físicament i millor des del punt de vista individual, necessitàvem temps per recordar el que havíem fet bé la temporada passada. Sabem que per guanyar partits i títols hem d’estar bé en defensa”, deia el francès a Praga, que reconeixia que marxa satisfet cada vegada que l’equip no encaixa gols. “Els centrals som jugadors d’equip i necessitem els altres per disfrutar. Quan no encaixem gols, estem molt contents, i més que quan fem una assistència”, deia en referència a la passada que va fer a Griezmann en el primer gol del Barça a Eibar.

Precisament a Ipurua, Lenglet va formar parella amb Umtiti, baixa avui un altre cop per lesió. “Té un cop fort i és millor per a ell que es quedi fora per a aquest partit. Va jugar bé a Eibar i no era fàcil perquè havia estat molt temps lesionat. No té res greu”, explicava el francès sobre el seu compatriota, sabent que aquesta nit a Praga hauran d’esforçar-se per mantenir un partit més la porteria de Ter Stegen a zero. “Sabem que és un equip que té talent, amb jugadors ofensius de qualitat, que han creat perill a l’Inter i al Borussia de Dortmund. Tenim respecte per aquest equip perquè fa les coses bé. Té moltes qualitats atlètiques, amb molta velocitat en els davanters; serà un partit d’enfrontaments directes i haurem d’estar molt bé per guanyar.”

PURA LÒGICA

“Estem millor físicament. Per guanyar, havíem de millorar”

LA FEINA

“Un central marxa content quan l’equip manté la porteria a zero”

Samuel Umtiti torna a lesionar-se

Samuel Umtiti va tornar als terrenys de joc per jugar un partit oficial dissabte passat a Eibar després de més de cinc mesos sense fer-ho. El francès va completar un partit excel·lent formant parella amb Lenglet, però avui tornarà a ser baixa a Praga. Segons el comunicat mèdic del Barça, Umtiti va rebre un cop en la part final de l’entrenament que els de Valverde van fer ahir a Barcelona. Tenia molèsties al genoll i no va viatjar amb l’equip a la República Txeca. La seva evolució marcarà la seva disponibilitat per als següents partits. Els serveis mèdics del Barça no s’han volgut arriscar amb Umtiti perquè les molèsties són al mateix genoll, l’esquerre, en el qual el francès té problemes de cartílag, uns problemes que el van mantenir de baixa pràcticament durant tota la temporada passada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)