Barça

El comitè de competició fixa el clàssic per al 18 de desembre

Barça.

El comitè de competició de la federació espanyola ha acordat avui fixar per a dimecres 18 de desembre la data del partit FC Barcelona-Real Madrid, que havia de disputar-se el 26 d’octubre i que va ser ajornat “en concórrer causes excepcionals” per la situació generada a Catalunya després de la sentència del procés’.

La decisió del comitè arriba després de l’anàlisi de les propostes de tots dos clubs, als quals va invitar a posar-se d’acord en una data i que van coincidir A assenyalar el 18 de desembre.

“També ha analitzat un informe de l’Àrea de Competicions de la federació així com els nombrosos informes remesos per la LFP, que no són vinculants”, ha assenyalat la RFEF en una nota.

En la seva reunió d’avui, el comitè ha estudiat igualment les últimes al·legacions de tots dos clubs, que mantenen la proposta inicial de jugar el partit el pròxim 18 de desembre.

El partit correspon a la desena jornada de lliga i s’ha posposat pels incidents ocorreguts a Barcelona en les últimes dates com protesta per la sentència condemnatòria als líders del procés.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)