Barça

“No soc cap mag”

El rival. Òscar Garcia, nou tècnic del Celta, diu que no ha tingut gaire temps per treballar i que els últims resultats del Barça els perjudiquen

Òscar Garcia s’estrena avui a la banqueta del Celta al Camp Nou, un escenari que coneix molt bé. El de Sabadell avisa que la seva arribada no donarà resultats immediats a l’equip gallec. “No soc un mag que ho puc fer tot en tres dies, però hem començat a treballar alguns conceptes i espero veure’ls a Barcelona. És clar que intentarem guanyar, però hem de saber on anem, contra qui juguem, en quina situació estan ells i en quina estem nosaltres”, deia ahir el català, que creu que el Barça serà un rival perillós després dels últims mals resultats dels de Valverde. “Els seus últims resultats ens compliquen les coses. A més, juguen al Camp Nou, i allà es troben molt còmodes. Nosaltres intentarem guanyar en confiança. El que hem de fer és millorar en cada partit, que cada setmana sigui millor que l’anterior”, deia Òscar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)