Barça

David Villa penja les botes

Futbol. El davanter, actual jugador del Vissel Koke, ha anunciat la seva retirada aquest gener. “Sempre m’he dit que prefereixo deixar jo el futbol abans que el futbol em deixi a mi”

David Villa, que juga actualment en el Vissel Kobe del Japó, ha anunciat, aquesta matinada, la seva retirada del futbol professional al final de la present temporada. El seu adeu es produirà quan acabi la disputa del Vissel Kobe en la Copa de l’Emperador (ara mateix estan a les semifinals), la final es disputa el 2 de gener. “Sempre m’he dit a mi mateix que prefereixo deixar jo el futbol abans que el futbol em deixi a mi”, ha dit Villa en una roda de premsa convocada a Kobe on ha deixat clar que és “una decisió molt meditada”.

El guaje posa fi a una dilatada carrera de 19 anys que va iniciar a les files de l’Sporting de Gijón on es va formar a les categories inferiors. D’allà va passar al Saragossa, València, Barça i Atlético de Madrid. Després del seu periple per la lliga va fer el salt a la franquícia del Manchester City, primer a Austràlia i després a Nova York. Ara tancarà la seva carrera com a futbolista al Vissel Kobe japonès on comparteix vestidor amb els exblaugranes Andrés Iniesta i Sergi Samper.

La seva època més profitosa, en l’àmbit de clubs, va ser de blaugrana on va jugar tres temporades 2010/2013. Una carrera marcada per una greu lesió per trencar-se la tíbia en el mundial de clubs. Tot i això, amb el Barça va guanyar dues lligues, dues supercopes d’Espanya; una copa; un mundial de clubs; una supercopa d’Europa i una lliga de Campions en una gran final contra el Manchester United. Amb la selecció espanyola va ser campió d’Europa (2008) i del Món (2010).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)