Carles Pérez i Alejandro Marqués certifiquen la victòria blaugrana al Cartagonova (0-2)

Partit solidari. Cartagena-Barça

Victòria del Barça en la seva visita a l’estadi Cartagonova. L’equip d’Ernesto Valverde s’ha imposat al Cartagena per 0-2, en el partit benèfic que tots dos clubs han jugat a favor dels damnificats del DANA i les riuades que van tenir lloc en la regió murciana al mes de setembre. Carles Pérez i Alejandro Marqués han estat els golejadors del partit.

El primer gol ha arribat en le minut 64, després d’una acció personal de Riqui Puig dins l’àrea. La jugada s’ha embolicat i el refús del defensor del Cartagena ha anat a parar a les botes de Carles Pérez, que ha connectat un bon xut al pal llarg, impossible d’aturar pel porter Esteve. El porter del Cartagena ha estat un dels destacats del partit, però tampoc ha pogut fer res davant la rematada de Marqués a dos minuts del final. Rematada a boca de canó després d’una centrada d’Akieme.

La nota negativa del partit, les lesions de Sarsanedas (Barça) i d’Elady i David Vera (Cartagena).