Barça

“És una setmana important amb partits clau i durs”

Valverde en 9 frases.

EL FACTOR AGUIRRE AL LEGANÉS: “És un gran motivador al marge de les seves qualitats com a entrenador. Arriba molt directe al jugador, l’enganxa i això es nota. Voldrà despertar l’equip, impulsar-lo.”.

OPORTUNITAT PER WAGUÉ?: “Hi ha les dues opcions, de canviar esquema o que jugui Wagué. Moussa pot jugar, està preparat i si està amb nosaltres és perquè el veiem capacitat per afrontar reptes com el de demà.”.

EL PAPER DE RAKITIC: “No parlaré de converses privades amb els jugadors. En l’equip estan havent-hi alguns canvis, ara estem competint i no penso en el mercat d’hivern.”.

PIQUÉ I LA DAVIS: “Critiquem als futbolistes perquè no tenen res més que el futbol i quan un fa alguna cosa més se li retreu. Jo he parlat amb ell sobre aquest assumpte. Si el veig centrat i el veig bé, jugarà.”.

VIRUS FIFA?: “Crec que estan tots bé. Alguns han fet viatges llargs però menys que en altres ocasions.”.

L’ESTAT DE GRIEZMANN: “Per què hi ha tantes preguntes que comencen per ... et preocupa ...’? Arribo aquí sense estar preocupat i surto d’aquí preocupat per moltes coses. Hi ha molts ulls sobre Griezmann però ens està aportant molt. Ens dóna molt treball, ens dóna gols. Ens dóna continuïtat al joc. No estic preocupat.”.

DEMBÉLÉ: “És fonamental que tingui continuïtat en la feina i en els partits. És molt contraproduent no tenir continuïtat per a ell. No ha pogut rendir com voldríem per culpa de lesions musculars. Toquem fusta, esperem que tingui regularitat en el joc i que no tingui lesions. Estem sobre d’ell en tots els aspectes.”.

EL CALENDARI: “És una setmana molt important. Tenim partits clau i molt durs. Estem en un moment que d’aquí a Nadal tenim partits molt forts. El que vingui després dependrà del que passi aquesta setmana.”.

EL FUTUR DE RIQUI PUIG: “No ho sé què passarà. Jo puc tenir una idea però correspon al jugador i al club. Contemplem que estigui a prop del primer equip però és complicat perquè en la seva posició tenim molts jugadors. Hi ha jugadors més reticents a sortir però en l’Athletic molts marxaven i tornaven. Cucurella ara és un jugador diferent. Veurem què és el millor pel jugador i el club i també què passa en el mercat d’hivern.”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)