Barça

Actuaran si hi ha “situacions de força major”

El clàssic. La federació espanyola respon a Tsunami Democràtic amb un comunicat

La Federació Espanyola de Futbol (RFEF) va avisar ahir que aplicarà “la reglamentació vigent” si es produeixen “situacions de força major o circumstàncies en les quals fos necessària l’aplicació de la disciplina esportiva” en el Barça - Madrid del 18 de desembre. Ho farà, a més, “tant abans com durant i després del partit.” La RFEF, que es va pronunciar en una nota després de l’anunci de mobilitzacions de Tsunami Democràtic, va recordar també que no té cap competència en matèria de seguretat i que està en contacte amb les forces policials per tal de coordinar l’arribada de l’equip arbitral al Camp Nou “seguint els protocols establerts”.

Tot controlat, segons els Mossos

Els Mossos d’Esquadra estan convençuts que el clàssic del 18 de desembre es jugarà amb normalitat, tot i la protesta convocada per Tsunami Democràtic. La policia catalana no ha detectat cap element objectiu que porti a pensar que el partit no es desenvoluparà amb normalitat. Per altra banda, els Mossos sostenen que assegurar l’itinerari de l’autocar que portarà el Real Madrid des de l’hotel fins al Camp Nou no comporta cap complicació tècnica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)