Barça

L’Atlético, una vegada més

Supercopa. El Barça tornarà a enfrontar-se a l’equip ‘colchonero’, amb qui es disputarà la lliga i se les haurà en els quarts de final de la Champions, en les semifinals del torneig de campiones

El sorteig de la supercopa va determinar un altre enfrontament entre el Barça i l’Atlético. Els dos màxims candidats per aconseguir la lliga també es veuran les cares en els quarts de final de la Champions, i a més, l’equip colchonero és el principal rival –tot i que a molta distància– de les blaugrana en la lliga. Els dos equips, que també jugaran el dissabte 25 en la divuitena jornada de lliga, es disputaran el pas a la final, on esperarà el guanyador entre la Real Sociedad i el Llevant.

La primera supercopa de futbol femení es disputarà a l’Helmántico de Salamanca els dies 5 (primera semifinal, entre la Real i el Llevant), 6 (Barça-Atlético) i 9 de febrer (la final). “És un rival que ens trobarem molt en els pròxims dies, ens coneixem molt i ens hem disputat molts títols”, va admetre el tècnic blaugrana, Lluís Cortés. “Ens coneixem molt i això té la seva part negativa i la seva part positiva. Crec que el resultat de l’anada en la lliga (6-1) no és la diferència real entre els dos equips però estem en bona dinàmica”, hi va afegir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)