Barça

El Barça avalua la possibilitat de fitxar un davanter centre

Mercat d’hivern. Ahir es van reunir Éric Abidal, Ramon Planes i Quique Setién amb el nou com a tema central, però no van prendre cap decisió

A deu dies del tancament del mercat d’hivern, el Barça no descarta la possibilitat d’aprofitar aquesta finestra per reforçar la davantera. La lesió al menisc del genoll esquerre de Luis Suárez, per la qual es va operar el dia 12 passat i que el mantindrà lluny dels terrenys de joc durant quatre mesos, fa trontollar la idea inicial de no incorporar ningú. L’uruguaià va jugar fins a l’últim partit amb Ernesto Valverde a la banqueta, però ja no va estar disponible en el debut de Setién. Un partit, el de diumenge a la nit contra el Granada, en què va quedar clar que, sense ell, fa falta un davanter de referència. Antoine Griezmann, Ansu Fati i, fins i tot, Carles Pérez són les opcions que ofereix la plantilla blaugrana. Cap d’ells, però, no és un finalitzador que s’apropi a Suárez. D’altra banda, cal tenir en compte el que hi ha en el mercat i, per descomptat, la disponibilitat econòmica del club.

En tot cas, ahir, com tots els dilluns, va ser dia de reunions a les oficines del FC Barcelona i, en una, els màxims responsables de l’àrea tècnica del club van avaluar, amb Quique Setién, les possibilitats que ofereix el mercat pel que fa a la posició del nou. L’entrenador càntabre, Éric Abidal i Ramon Planes van examinar tots els escenaris, però no van prendre cap decisió en ferm.

Ara per ara el Barça continua sense moure fitxa ni tocar la caixa. Hi ha pocs diners i, de moment, es guarden per al mercat d’estiu. Això sí, ja no és descartable la incorporació d’algú que es pugui repartir amb Messi la responsabilitat golejadora.

Entre els noms que es van posar damunt la taula en la trobada d’ahir hi podria haver el del polonès Krzysztof Piatek, que té molt pocs minuts de joc al Milan, i el del català del Dinamo de Zagreb Dani Olmo, per qui el Barça va fer una oferta, a la baixa, fa unes setmanes. Sigui com sigui, la decisió encara no està presa.

CONTRA EL GRANADA

Diumenge es va veure que, sense Suárez, no hi ha un atacant de referència
El que ofereix el mercat i l’economia del club no conviden a fitxar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)